Loading
Arnold Klok

Arnold Klok

VAKMANSCHAP EN ERVARING

Mijn naam is Arnold Klok en mijn passie is het maken van mooie, exclusieve producten op maat en naar wens van de klant. Ik werk met natuurlijke, duurzame materialen: hout (bijv. massief eiken en kersenfineer), marmer, hardsteen en metaal. Een project is voor mij pas af als alles naar tevredenheid oogt en werkt.

Kwaliteit is voor mij van groot belang. Ik combineer vakmanschap met jarenlange ervaring. Producten worden in eigen beheer ontworpen, geproduceerd en aangesloten. Daarvoor werk ik met een eigen selectie producten, afkomstig van gerenommeerde leveranciers. Ik werk alleen met de beste materialen en de beste gereedschappen.

’t Stijlhuys is een kleinschalig bedrijf waar contact met de klant centraal staat. Projecten houd ik van begin tot einde in eigen hand. Van ontwerp tot installatie en afwerking ben ikzelf bij het proces betrokken. Daardoor is de productiecapaciteit van ’t Stijlhuys beperkt. Het doel is dan ook niet om het grootste bedrijf te worden, maar om de beste producten af te leveren. Unieke producten die een leven lang meegaan.

INTERESSE? BEL OF MAIL

't Stijlhuys • Stevinweg 2, 4691 SM Tholen • T. 06 220 075 03 • info@stijlhuys.nl